Dembele dobija stalni nadzor, saigrač ga brani!

Autor:

Sport

14.10.2019

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveni karton protiv Sevilje, suspenzija, stalna kontrola - Usman Dembele je jedan od najproblematičnijih prvotimaca u Barsi. Vezista Katlonaca Arturo Vidal stao je u odbranu svog saigrača koji bi uskoro, zbog problematičnog ponašanja, trebalo da dobije stalni nadzor.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dembele u gadnim problemima

Predsednik katalonskog kluba Đozep Marija Bartomeu zahtevao je od Dembeleovog agenta Muse Sisokoa da se preseli u Barselonu, kako bi vodio računa o svom klijentu, a sve sa ciljem da 22-godišnjak živi urednije i bude profesionalniji.

- On zna da je napravio sitne greške, koje svi pravimo u mladosti. Ali, on ima kvalitet i sve što je potrebno da bi bio uspešan u Barseloni. Siguran sam da ćemo ga podstaći da da sve od sebe. Ne samo ja, već i najveće zvezde našeg tima razgovaraju sa njim i savetuju ga. On je svestan toga da je deo najbolje ekipe na svetu-  istakao je Vidal u intervjuu za španski list "Sport".

Dembele je odigrao tri ligaška meča u ovoj sezoni, na utakmici protiv Sevilje, u kojoj su Katalonci slavili 4:0, Francuz je u finišu dobio crveni karton i vređao je sudiju, pa će propustiti i El Klasiko protiv Reala.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading