Poketino: Sutra imamo većeg protivnika od Zvezde i to nam je najveći problem!

Autor:

Sport

21.10.2019

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Totenhema Maurisio Poketino izjavio je da očekuje veoma tešku utakmicu protiv Crvene zvezde i ocenio da će njegov tim, ukoliko želi tri boda, morati prvo da pobedi sebe, a potom rivala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Maurisio Poketino

- Biće teško, u ovom momentu smo sami sebi najveći protivnik. Moraćemo da se takmičimo i protiv Zvezde i protiv sebe - rekao je Poketino na konferenciji za medije u Londonu.

Aktuelni vicešampion Evrope veoma loše je započeo sezonu, u Premijer ligi osvojio je samo 12 od mogućih 27 bodova, dok je u Ligi šampiona uzeo samo bod protiv Olimpijakosa (2:2) i doživeo debakl od Bajerna (7:2).

Upravo zato Poketino ističe da ga nisu iznenadile priče o mogućem otkazu.


- To je tako u fudbalu, nisam iznenađen. Kada pobeđujete na isti način vas hvale. Očekivanja su se promenile posle finala Lige šampiona i zato sada situacija izgleda još gore. Na nama je, da pre svega, ponovo izgradimo samopouzdanje - poručio je Poketino.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 


Utakmica 3. kola B grupe Lige šampiona između Totenhema i Crvene zvezde igra se sutra od 21 sat.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading