Tošić: Mančester nije ono što je bio nekada, to je naša šansa

Autor:

Sport

22.10.2019

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni vezista Partizana Zoran Tošić pričao je sa medijima pred duel crno-belih sa slavnim Mančester junajtedom pred meč ova dva kluba u Ligi Evrope.

RepublikaFoto: Starsport
Hoće li pogoditi protiv Crvenih đavola?

On je upravo iz Partizana prešao u redove engleskog velikana, gde je proveo  godinu dana.

- Ja sam kao dete sanjao da zaigram za veliki Mančester junajted. Imao sam sreću da mi se to ostvari, proveo sam fenomenalnih godinu dana tamo, postao sam bolji čovek i bolji fudbaler –priseća se Tošić.

Njemu ovo neće biti prvi put da u karijeri igra protiv najvećeg kluba za koji je nastupao.

- Sad sam u drugoj ulozi, igraću protiv Mančester junajteda. Već sam imao prilike kao igrač CSKA da igram protiv njih. Fenomenalan je osećaj, pogotovo na Old Trafordu – smatra vezista crno-belih.

On se u Junajtedu našao u najslavnijem periodu tog kluba, a sada je ipak ovaj tim mnogo slabiji nego ranije.

- Žao mi je što Mančester junajted nije onaj kao što je bio kada sam ja igrao tamo. Ubeđen sam da je to jedan velikan koji treba da se probudi i koji će kad-tad doći na taj svoj prepoznatljiv nivo. Tu je sa druge strane naša šansa. Mi smo veoma motivisani, nalazimo se u dobrom periodu i nadamo se dobrom rezultatu – zaključio je Tošić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading