Oglasio se Kabel: Za kaznu smo saznali iz medija, žalićemo se!

Autor:

Sport

25.10.2019

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U FK Kabel iz Novog Sada negoduju o odluci Fudbalskog saveza Srbije (FSS) da kazni ovaj klub i Smederevo zbog navodnog nameštenog meča koji je odigran pre desetak dana u gradu Despota Stefana.

RepublikaFoto: Ilustracija
Ilustracija

Kako su naveli u izjavi za novosadski portal "021" za kaznu su saznali iz medija, što smatraju velikom sramotom FSS-a.

- Do nas nije stigla nikakva odluka Saveza. Ukoliko se ispostavi da su tačni navodi o kažnjavanju koji su se pojavili u medijima, mi ćemo svakako uložiti žalbu i osporićemo takvu odluku. Smatramo da je velika sramota da iz Fudbalskog saveza Srbije izlaze ovakve informacije u medije, a da pre toga nijedan od klubova o kojima se govori nije kontaktiran kako bi im bilo saopšteno o čemu se konkretno radi, odnosno da li su kažnjeni ili ne. Neverovatno je da uprava kluba i igrači o takvim stvarima saznaju iz medijskih napisa. U narednih nekoliko dana biće sazvana vanredna sednica Upravnog odbora FK Kabel i na njoj će biti doneta odluka o narednim koracima u vezi sa ovim slučajem, o čemu će javnost biti obaveštena - navode u Kabelu za ovaj portal.

Navodno je i Smederevo kažnjeno oduzimanjem 10 bodova, ali i milion dinara manjim novčanim iznosom.

Podsetimo, duel u Smederevu završen je pobedom domaćina 2:1, posle vođstva gostiju na poluvremenu, koji su zadnjih pola sata igrali sa desetoricom jer su prethodno već napravili sve tri izmene.

Zahtev za pokretanje istrage Disciplinske komisije FSS stigao je direktno iz UEFA pre nekoliko dana, zbog navodnih sumnjivih uplata u kladionicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading