Ludnica u Inđiji: Dva crvena kartona, preokreti, kartoni se delili kao bombone, Javor slavio iz penala u devedesetom!

Autor:

Sport

03.11.2019

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva utakmica nedeljnog programa 15. kola Linglog Superlige Srbije između Inđije i Javora iz Ivanjice donela nam je sve što fudbal može poželeti. Čak jedanaest žutih i dva crvena kartona, nadoknadu vremena od devet minuta, dva preokreta i pet golova ukupno.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Petković - Dva gola u Inđiji i preokret za tri boda

Sva dešavanja u prvom poluvremenu stala su u period između 30. i 33. minuta utakmice. Prvo je u 30. minutu žuti karton dobio Milosavljev, a samo nekoliko sekundi kasnije kapiten gostiju, Marko Kolaković donosi 0:1! 

Dva minuta nakon gola, još jednom se Bojan Nikolić uhvatio za džep, ovoga puta požuteo je još jedan fudbaler Inđije, Nemanja Vidić.

Samo pet minuta drugog poluvremena bilo je dovoljno Inđiji za preokret. Zeleni su prvo izjednačili u 47. minutu preko Filipa Rajevca, a samo dva minuta kasnije usledio je autogol Alekse Amanovića - 2:1!

Zatim sledi nova revija javnih opomena! Ponovo u centru pažnje fudbaleri domaćeg tabora - U 62. minutu je požuteo Nemanja Bosančić, a samo par sekundi kasnije crveni direktan dobija Srđan Dimitrov, ali je na drugoj strani u dresu Javora požuteo i Miroslav Maričić.

Šou na severu države nastavio se u 76. minutu utakmice, drugi žuti karton je dobio fudbaler domaćeg tima Nemanja Bosančić, a zatim su usledili žuti kartoni za fudbalere Javora, Amanovića i Krnića.

Javor do izjednačenja dolazi u osamdesetom minutu, a strelac je bio jedan od najboljih igrača gostujućeg tima, Nikola Petković - 2:2!

Nova ludnica nastala je u osamdeset i devetom minutu utakmice. Golman Inđije, Miloje Preković dobija žuti karton, a Bojan Nikolić pokazuje na jedanaesterac za goste. Nikola Petković je bio siguran izvođač sa jedanaest metara za drugi preokret na ovoj utakmici i konačnih 2:3!

U nadoknadi vremena još javnih opomena - Dva za domaćina i jedna za goste....

Javor u narednom superligaškom kolu dočekuje Crvenu zvezdu u Ivanjici, dok Inđija gostuje Partizanu u Beogradu.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading