Inđija neće biti kažnjena za cirkus protiv Javora!

Autor:

Sport

05.11.2019

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbal je ponovo izvrgnut ruglu na superligaškim terenima, a za to, po svoj prilici, neće odgovarati ama baš niko. Naime, kako Srpski telegraf saznaje iz izvora bliskih FS Srbije, Inđija će proći bez disciplinske kazne zbog toga što je napustila teren u 85. minutu utakmice 15. kola protiv Javora, nezadovoljna dosuđenim penalom.

RepublikaFoto: youtube.com/Superliga Srbija
Detalj kada su se fudbaleri inđije povukli sa terena

Domaćini su se nakon skoro pet minuta vratili u igru i na kraju izgubili meč - 3:2. Pre toga glavni sudija Bojan Nikolić (40) iz Kragujevca isključio je Sremcima dvojicu veznih igrača kod vođstva od 2:1, Srđana Dimitrova (27) u 62. i Nemanju Bosančića (24) u 69. minutu, što su gosti iz Ivanjice iskoristili i u 78. minutu stigli do izjednačenja.

- Da su fudbaleri Inđije napustili teren i da nisu nastavili da igraju, onda bi utakmica bila registrovana službenim rezultatom 0:3, a domaćinima bi bili oduzeti i bodovi. Međutim, procena delegata je da nema razloga za radikalne disciplinske mere u ovom konkretnom slučaju, već da je reč o impulsivnoj reakciji igrača revoltiranih suđenjem, za koje smatraju da je bilo na njihovu štetu. Gledaju se u takvim situacijama motivi, posledice, trajanje prekida - zaključio je naš izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MilanChe

16.11.2019 10:27

A šta kaže vaš dobro obavešteni izvor, hoće li i sudija proći nekažnjeno za onakvo skandalozno suđenje?