Novi trener Bajerna počinje od Zvezde!

Autor:

Sport

05.11.2019

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Bajerna Uli Henes najavio je da će za najviše tri nedelje biti poznat novi trener i naslednik smenjenog Nika Kovača.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Najavio novog šefa struke

To znači da će Bavarci na meč protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona doći u Beograd sa novim trenerom, odnosno da će pronaći rešenje do 26. novembra.

- Sve je rečeno o toj temi. U nedelju je sve bilo detaljno. Ne mogu ništa da kažem da će se desiti nešto sledeće nedelje. Najvažnije u ovom trenutku je da imamo tri nedelje i da ćemo u tom roku razmotriti sve. Mislim da ćemo do tada napraviti potez - rekao je Henes nemačkim medijima.

Kovač je smenjen zbog slabih rezultata na startu sezone i poslednjeg debakla od Ajntrahta u Frankfurtu (5:1).

- Uvek smo imali dobar odnos sa Kovačem. Razlaz je došao sporazumno. Ne postoji prljavi veš... Pričali smo, sve je u redu i dobio sam osećaj da je sada skinuo veliki pritisak - poručuje on.

Kao zamena za Kovača spekuliše se sa brojnim imenima poput Ralfa Ragnika, Arsena Vengera, Masimilijana Alegrija, Žozea Murinja, a možda najveće šanse daju se Ajaksovom treneru Eriku ten Hagu.

Do imenovanja trenera ekipu će da vodi pomoćnik Hans Flik, već od sutra protiv Olimpijakosa u Minhenu u meču Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading