Tošić otkrio: Zbog broja i Čičarita sam otišao iz Junajteda!

Autor:

Sport

07.11.2019

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni vezista Partizana Zoran Tošić je u intervjuu za engleske medije otkrio neke stvari o svom životu koje do sada nismo znali.

RepublikaFoto: Starsport
Pre Junajteda - nikad teretana

Uglavnom je pričao o delu karijere koji je proveo u Mančester junajtedu, a otkrio je kada je prelomio i odlučio da ode iz Engleske.

- Dobio sam poziv od agenta dok sam bio sa reprezentacijom u hotelu. Dobio sam ponudu od CSKA i morao sam hitro da reagujem, inače bi oni mogli da nađu nekog drugog. Onda me je pozvao neko iz Junajteda i pitao me da li hoću da svoj broj 14 dam Čičaritu. To je bio signal za mene. Kad sam dobio takvo pitanje iz Junajteda, pozvao sam agenta i rekao sam mu da želim da odem odatle. Jednostavno tako - istakao je Tošić.

On je otkrio da pre dolaska u Mančester junajted nikada nije išao u teretanu!

"Junajted je bio šampion Evrope i Engleske u tom trenutku. Kada sada pogledate Junajted morate da budete iskreni i da kažete da tim više nije jak kao što je nekada bio. Srpska liga i Premijer liga su dva različita sveta. U Srbiji nisam išao u teretanu. Nikad. Nisam ni znao gde je. U Junajtedu sam video da svi igrači idu u teretanu pre ili posle treninga. Mnogi od njih su imali teretane u svojim kućama", naveo je Tošić.

Ističe da mu je bilo jasno da za njega ipak nema mesta u prvoj postavi.

- Onda sam došao u Mančester i video Kristijana Ronalda i Rajana Gigsa, tada 36-godišnjaka, koji dolaze tri sata pre treninga i idu u teretanu. Ja nisam bio spreman u tom trenutku da igram za Mančester. Nisam dobio ni šansu, ali nisam ljut - naveo je Tošić.

Ipak veruje da bi mogao da dođe do mesta u u Junajtedu, da je ostao u klubu.

- Da sam ostao da se borim za mesto mislim da bih u nekom trenutku bio spreman da zaigram za Junajted. Šta da sam ostao i da nisam otišao u Moskvu? Šta bi se dogodilo? Šta ako? - zaključio je Tošić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading