Grčki velikan ratuje sa Kinezima oko Miloja: Zvezda ostaje bez trenera već na zimu?

Autor:

Sport

26.11.2019

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor AEK-a Ilija Ivić je uporan da dovede Vladana Milojevića, nije to nikakva novost, ali jeste ona da su Grci dobili paklenu konkurenciju u Dalijenu - koji takođe želi Zvezdinog stratega!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladan Milojević

Grčki portal sport24.gr, čiji je izveštač u Beogradu na meču Zvezde i Bajerna, došao je do informacije da je u klub za Milojevića stigla zvanična ponuda Kineza!

Dalijen želi da zameni Rafu Beniteza, pošto ovog ponovo zovu iz Premijer lige, u pitanju je Vest Hem, koji posrće pod palicom Manuela Pelegrinija, a Španac figurira kao prvi kandidat da ga zameni.

To će se, kako stvari stoje, i desiti, a Dalijen je već spremio zamenu za Rafu u liku aktuelnog stratega Zvezde.

Navodno, Milojević bi već u januaru trebalo da odgovori na ponudu, čak i ranije, pošto u Kini nova sezona kreće u februaru/martu, a sigurno je da Kinezi žele što pre da imaju čistu situaciju.

Podsećamo, Milojević je vezan ugovorom sa Zvezdom, pa bi Kinezi morali da uplate određenu sumu i na ime obeštećenja za trenera, koji u klubu iz Ljutice Bogdana ima platu između 500.000 i 600.000 evra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading