Mrkela stao na stranu Milojevića i igrača: Neke stvari se brzo zaboravljaju, želimo proleće u Evropi!

Autor:

Sport

27.11.2019

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šest golova u mreži nemoćnog Milana Borjana još peku, ali u Ljutice Bogdana ništa neće dobiti ako plaču za prosutim mlekom. Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela stoga moli javnost i pre svega navijače da pruže podršku ekipu i stručnom štabu Vladana Milojevića uz uveravanja da će vrlo brzo videti i napredak u igri i pre svega odnosu prema njoj u porazu od Bajerna.

RepublikaFoto: Starsport
Mitar Mrkela, sportski direktor Crvene zvezde

- Ovaj poraz je sigurno teško pao svima nama, pokazao nam je jasno da su korekcije potrebne. Svesni smo da postoje greške koje treba ispraviti u što kraćem roku. Ali ono što želim prvo da učinim kao sportski direktor jeste da pružim maksimalnu podršku našem treneru, stručnom štabu i igračima koji su nas i doveli do toga da igramo sa Bajernom. Mislim da javnost u ovom času ne sme da zaboravi šta je sve Milojević učinio za Zvezdu u poslednje dve godine, koliko toga je doneo i što je važnije koliko može da donese klubu u perodu pred nama - kaže Mrkela u izjavi za sajt kluba.

Ističe da su svi u upravi spremni da saslušaju konstruktivnu kritiku, ali upozorava i da Zvezda ništa neće dobiti ako se javnost sada obruši na tim.

- Nismo uljuljkani prethodnim uspesima i svesni smo da nam konstruktivna kritika može doneti rezultat. Igračima je neophodno pružiti podršku u ovakvim momentima jer svaka ekipa ima svoje krizne periode. Milojević zna kako da izdigne ekipu, a igrači kako da na pravi način reaguju. Naš cilj pre početka sezone je bio osvajanje titule i igranje jedne od grupnih faza evropskih takmičenja. Mi smo na tom putu, jer igramo Ligu šampiona i prvi smo u Superlgii. Problemi postoje, a Zvezda je uvek znala kako da oni budu prevaziđeni - istakao je sportski direktor Crvene zvezde.

I zato, još jednom Mrkelin apel zvezdaškoj javnosti.

- Zvezdaši će vrlo brzo videti napredak i u igri i u odnosu prema njoj samo ih molim da podrže trenera i igrače jer je njima sada to najpotrebnije. Želimo da sačuvamo prednost na tabeli ili je uvećamo i pokušaćemo da obezbedimo proleće u Evropi. Ja ih uveravam da neće sve ostati na priči - najavljuje Mitar Mrkela konkretne poteze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tomislav

27.11.2019 15:31

E moj, Mrkela - bla, bla, bla, bla,blabalablalalalalalala!!!!!~!!!!!!!!!!! Tomane - promašaj! Ivanić - promašaj! Van Lapara - promašaj! Kanjas - promašaj! Žander - ne znate da radite sa tim fudbalerom. Stručni štab je jedna velika nula! Simić - u velikom padu forme! Pitajte se zašto?! Garsija - u padu forme! Pitajte se zašto?! Milunović - igrač za nervni slom! Marin - već je postao Zvezdina zvezda. To mu je postala jedina preokupacija. Vukanović - drvoseča! Vulić - talenat! Njegoš Petrović - talenat! Boaći - najbolji kad ne igra centarfora. Bolji u veznom redu od svih Zvezdinih igrača srednjeg reda. Borjan, Rodić, Degenek i Gobeljić - moli bi još da napreduju kada bi imali od koga da uče i nauče!