(VIDEO) Bivši reprezentativac šokirao javnost na RTS-u: Ne može sa četiri crnca u odbrani! Pričao o pornićima i video igrricama!

Autor:

Sport

28.11.2019

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i fudbaler Željezničara, Verdera i Atletiko Madrida Rade Bogdanović uzburkao je javnost sinoćnjim komentarima u emisiji RTS-a posvećenoj Ligi šampiona.

RepublikaFoto: RTS/printscreen
Šokirao javnost

On je gostovao u studiju, a prvo je isticao kako mu je neshvatljivo ponašanje Usmana Dembelea, napadača Barselona.

- Apsurd života i vremena u kojem mi živimo, čovek je plaćen sa bonusima 150 miliona evra. Toliko treba Kliničkom centru Srbije da se 7 miliona Srba kvalitetno leči. To je 35% vrednosti Komercijalne banke. FK Barselona mu je prvo angažovao nutricionistu koji mu je prvo objasnio da ne treba da se hrani u restoranima brze hrane. Onda su mu angažovali psihihatra da mu objasne da je profesionalni fudbaler i da ne sme noću da gleda porniće i da sa rođacima igra video-igrice – istakao je Rade Bogdanović.

 

 

Izjava koja je najviše uzburkala javnost je ona o padu forme Borusije Dortmund.

- Oni su ispali iz forme još u aprilu prošle godine kada je trener odlučio da igra sa četiri crnca u zadnjoj liniji. Od tad je pao u formi i nije se do sada oporavio.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading