PSIHIJATAR DEMBELEU ZABRANIO PORNIĆE!

Autor:

Sport

29.11.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svašta se moglo čuti u sportskim prenosima RTS proteklih godina, a sada smo dobili i lekarske savete seksualne prirode. Bivši fudbaler Atletika i Verdera Rade Bogdanović (49) tokom prenosa utakmice Lige šampiona između Barselone i Dortmunda (3:1) uživo je na javnom servisu Srbije otkrio šta stoji iza prečestih povreda Usmana Dembelea (22) nakon što je morao da bude zamenjen već u 26. minutu.

Usman Dembele

To mu je bila osma povreda otkako je pre dve i po godine za astronomskih 150.000.000 evra došao na Nou kamp upravo iz redova "milionera", a šesta u ovoj godini. Ukupno je dosad propustio 46 utakmica za prvaka Španije.

HRONIČNE POVREDE

- Dembele se svake godine povredi u oktobru ili novembru i svaka ta povreda traje dva-tri meseca. A čovek je plaćen 150 miliona evra sa bonusima. Toliko novca treba da se potpuno renovira Klinički centar Srbije, koji leči sedam miliona ljudi. To je čak 35 odsto vrednosti Komercijalne banke - počeo je priču Bogdanović, a onda otkrio nesvakidašnje detalje.

- Barselona je Dembeleu prvo angažovala nutricioniste, koji su mu objasnili da ne sme da jede brzu hranu. Onda su mu angažovali psihijatra da mu objasni da je profesionalni fudbaler i da ne sme noću da gleda porniće, a da sa svojim rođacima organizuje turnire u video-igrama na profesionalnom nivou. Zamislite nekoga ko ima platu pet-šest miliona evra neto, a da mu se dozvole takve stvari. On jeste mlad, ali to je iluzorno - pričao je Bogdanović bez dlake na jeziku usred prenosa, ostavivši u šoku gledaoce.

ČETIRI CRNCA

Stručni konsultant RTS se tu nije zaustavio, već je u poluvremenu počeo da analizira bledu igru Dortmunda, koji je u tom trenutku gubio sa 2:0.

- Ne znam šta bi moglo da se desi u drugom poluvremenu kad Dortmund nije u formi. I to nisu u formi još od aprila prošle godine, od pred kraj tog prvenstva. Onda je došao trener Lusijen Favr (preuzeo klub maja 2018), kojem je sve krenulo niz vodu kada je rešio da mu u odbrani igraju četiri crnca. Dortmund se do danas nije oporavio od toga - dodao je Bogdanović.

Mesi rekorder - Jedini probušio 34 kluba u LŠ!

Lionel Mesi nastavlja da ruši fudbalske rekorde. Argentinac je u pobedi Barselone nad Dortmundom odigrao 700. meč za špansku ekipu, ali i postigao drugi gol za domaćina u 33. minutu, čime je postao prvi fudbaler u Ligi šampiona koji je tresao mrežu čak 34 rivala. Naime, Leo je do sada bio izjednačen sa Kristijanom Ronaldom i Raulom pogocima protiv 33 kluba, pa ostaje da se vidi u kom će smeru otići ovo nadmetanje Argentinca i Portugalca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading