ĐUKIĆ: Dinamo je favorit! Teško je igrati bez podrške navijača

Sport

27.09.2017

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić izjavio je da je kijevski Dinamo favorit u predstojećem meču 2. kola Lige Evropa.

RepublikaFoto: Partizan.rs/Miroslav Todorović
Đukić još ne zna tim za Kijevljane

Partizan će u četvrtak od 21.05 sati na svom terenu dočekati ukrajinski klub. Crno-beli biće bez pomoći navijača zbog kazne UEFA.

 - Očekuje nas težak meč. Na papiru je Dinamo favorit u grupi, ozbiljna su ekipa. Ekipa velikog renomea i ugleda. Za nas je to velika prilika da napravimo dobar rezultat i steknemo jednu lepu zalihu sa tri boda. Utakmice bez publike su čudne, pošto vlada sablasna atmosfera, ali šta je, tu je. Nadam se da će ovo biti poslednji meč koji igramo pred praznim tribinama. Valjda ćemo naučiti lekciju i nadam se da se više neće dešavati takve stvari. Svi gubimo - gubi klub, gubi publika. Trebalo bi da počnemo da se ponašamo u skladu sa pravilima - rekao je Đukić i  nastavio:

- Na utakmici sa Dinamom moramo da svedemo greške na minimum. U Evropi se greške koje pravimo u Superligi Srbiji kažnjavaju i te utakmice gubite sigurno. Morate da budete koncentrisani 90 minuta, jer Evropa ne prašta. Vladimir Stojković će danas trenirati, a posle treninga ćemo videti da li će biti spreman za meč. Problema sa povredom imao je i levi bek Nemanja Miletić, ali se i on danas priključuje ekipi.

Partizan je prvom kolu igrao 1:1 sa Jang Bojsom, dok je Dinamo na svom terenu pobedio Skenderbeg, 3:1.

- Dinamo je ozbiljna ekipa. Šteta što nema publike, jer nam je potrebna pomoć navijača. Od toga kako uđemo u meč zavisi i završni rezultat. Imali smo nekoliko dobrih poluvremena u Evropi. Prvo poluvreme protiv Olimpijakosa je bilo dobro i voleli bismo da ponovimo to. Specijalna motivacija može da nam bude što igramo protiv ekipe koja stalno nastupa u Evropi. Mislim da ćemo svi biti maksimalno spremni za ovaj meč - rekao je Marko Janković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading