Problem za Vlahovića u Fiorentini!

Autor:

Sport

27.12.2019

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi srpski napadač Dušan Vlahović je ove sezone počeo da dobija puno više prilika u dresu Fiorentine u italijanskom prvenstvu, a do sada je odigrao trinaest utakmica uz tri pogotka. Naravno, najviše se pamti onaj gol protiv milanskog Intera u nadoknadi vremena kada je ljubičastima doneo zlata vredan remi. Ipak, 19-godišnji centarfor neće moći da se opusti, jer "Viola" planira da se pojača, posebno u centru napada.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Vlahović

Njegova konkurencija mogao bi da bude nekadašnji napadač Milana, Patrik Kutrone koji je letos prešao u redove Vulverhemptona, ali izgleda da će se dvadeset miliona evra, koliko je uložena u njega, pokazati kao promašaj.

Dete "rosonera" nije uspeo da se istakne kod Nunovih "vukova" , Raul Himenez i Žota imaju prednost nad nekadašnjim akademcem Milana.

Od njega su se očekivala velika dela, ali 21-godišnjak ipak je rešio da se okuša na Ostrvu i za sada deluje da je ovo pogrešna odluka.

Kako nam se bliži januar, izvesno je da će Kutrone potražiti novu sredinu za sigurne minute, a prema pisanju italijanskih medija Fiorentina je prvi "udvarač".

Ljubičasti bi ga uzeli na šestomesečnu pozajmicu, samim tim bi smo na stadionu Artemio Franki videlu veliku borbu za mesto u timu.

Pre svega se to odnosi na Dušana Vlahovića kojem će Kutrone biti direktna konkurencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading