Milan prodaje ljubimca navijača!

Autor:

Sport

02.01.2020

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan je uspeo u nameri da vrati jednu od najvećih fudbalskih zvezdi, imaćemo priliku da gledamo Zlatana Ibrahimovića ponovo na terenima Serije A. Međutim kada su u pitanju odlasci, ime Lukasa Pakete se sve više spominje. Fabricio Romano, dobro obavešteni italijanski novinar navodi da su Zvonimir Boban i Paolo Maldini već održali sastanak sa agentom kreativnog fudbalera. Dogovoren je odlazak, ali uz uslove koji zadovoljavaju Milan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Milana

Cena će biti oko 35 miliona evra, podsetimo Leonardo je svog sunarodnika doveo za istu cifru kada je bio direktor "rosonera", a sada bi to ponovo mogao da uradi, ali ovoga puta u ulozi sportskog direktora francuskog prvaka, Pari Sen Žermena.

Klub iz grada svetlosti zainteresovan je za bivšeg igrača Flamenga, za njih je ova suma lako isplativa. Sam Paketa nema ništa protiv selidbe, ove sezone je zabeležio trinaest nastupa u Seriji A sa tim da u poslednje vreme mečeve startuje sa klupe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading