Više nema prepreka, velika promena na klupi "orlova": Tumba uskoro bivši, večiti kandidat postaje selektor?!

Autor:

Sport

03.01.2020

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle četiri i po godine, sporazumnim raskidom ugovora, Dragan Stojković je otišao iz Kine. Napustio je Gvanžu R&F i sada je slobodan. Kao glavna prepreka za preuzimanje mesta selektora navodio se njegov angažman u Kini, pa ćemo videti hoće li Savez reagovati sada kada je slobodan.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbalska reprezentacija Srbije

Stojković je 2015. preuzeo od Kozmina Kontre klub, spasao ga ispadanja, naredne dve sezone, osvojio šesto, odnosno peto mesto, za dlaku mu je izmakao plasman u Ligu šampiona Azije.

Prethodne dve sezone nisu bile tako uspešne, iako je klub imao najboljeg strelca lige, Zahavija, koji je postigao 29 golova u 28 mečeva. Gvanžu je završio kao 12. na tabeli, pa je Stojković otišao, priča se da će ga zameniti Đovani Van Bronkhorst.

RepublikaFoto: Tanjug
Sledeći posao - klupa "orlova"?

Legendarni Piksi bi sada mogao da postane kandidat za klupu Srbije, da li posle baraža ili, nadajmo se, EP 2020. pominjan je poslednjih godina, ali je on odbijao da pregovara jer ima posao u Kini.

Pre Gvanžua, Stojković je radio pet godina u Džej Ligi, kao trener Nagoje za koju je igrao sedam godina po dolasku iz Evrope i gde je i završio karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading