(VIDEO) Ranđelovićeva bomba u pobedi Olimpijakosa, Sveta Marković i Kristijan Belić debitovali za grčkog velikana!

Autor:

Sport

08.01.2020

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lep dan za Olimpijakos, lep dan i za Srbe iz Pireja. Grčki velikan napravio je značajan korak ka plasmanu u narednu rundu kupa, pošto je u prvom susretu osmine finala slavio u gostima protiv Kalamate 2:0 i učinio da revanš u Atini 15. januara bude samo formalnost.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Radost fudbalera Olimpijakosa

Zalihu crveno-belima, koji su 27 puta trijumfovali u ovom takmičenju, obezbedio je Lazar Ranđelović, tako što je već u šestom minutu iskoristio pas Marija Gašpara i sjajnim volej udarcem smestio loptu u dalji ugao golmana Stefanakosa, za inivcijalno vođstvo favorita.

Bio je to prvi pogodak 22-godišnjeg Leskovčanina otkako je letos sa dva gola protiv Krasnodara nagovestio Olijev plasman u Ligu šampiona.

U međuvremenu je hitronogi krilni napadač odigrao šest mečeva u prvenstvu i četiri u grupnoj fazi elitnog takmičenja, a strela protiv Kalamate trebalo bi da mu popravi status kod trenera Pedra Martinsa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pogodak i odličnih 90 minuta na terenu... Lazar Ranđelović

Olimpijakos je posle vođstva još uverljivije kontrolisao dešavanja na terenu, da bi u drugom delu pogotkom Lazarosa Hristodolopulosa iz jedanaesterca duplirao prednost i osigurao pobedu.

S obzirom da je imao dva gola viška, a rival mu je bio poslednji tim na tabeli Treće lige, Martins je preostali deo meča iskoristio da ukaže šansu igračima koji nisu imali zapaženu minutažu u doskorašnjem toku sezone.

Tako je bivši štoper Partizana Svetozar Marković debitovao u dresu velikana iz Pireja, odigravši poslednjih 26 minuta. Dosad je mladi reprezentativac Srbije igrao samo mečeve za razvojni tim, pa bi današnji susret i njemu mogao da popravi akcije kod portugalskog stručnjaka.

Baš kao i Kristijanu Beliću, 18-godišnjem defanzivnom vezisti, letos angažovanom iz Vest Hema, koji je odigrao završih deset minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading