Da li je vreme za prvog Srbina u Milanu? "Rosoneri" flertuju sa mladim defanzivcem!

Autor:

Sport

13.01.2020

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok se čeka zvanična potvrda transfera danskog štopera Simona Kjera iz Atalante, na probu u Milan je stigao i mladi srpski štoper.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Milana

Kadetski reprezentativac Srbije, Milan Kremenović je došao u Milan da se izbori za ugovor. Treniraće sa mladim timom "Rosonera", popularnom Primaverom i potom će biti doneta odluka da li će zvanično da otpočne saradnju sa sedmostrukim prvakom Evrope.

Kremenović je 191 centimetar visoki štoper rođen 2002. godine u Berlinu. Ima nemačko i srpsko državljanstvo, a do sada je igrao za U18 i U17 selekcije Srbije i bio član kadetske reprezentacije u kvalifikacijama za EP.

Ponikao je u Herti, prošao sve mlađe selekcije berlinskog kluba i trenutno je član njihovog mladog tima. Ugovor za Hertu ga veže do sledećeg leta što znači da je trenutno slobodan da pregovara sa zainetersovanim klubovima.

Foto: Starsport
Milan Kremenović (levo)

U Milanu će narednih nekoliko dana biti na probi. Ako zadovolji, poptisaće ugovor sa "Rosonerima" i nastaviti da igra za njihov mladi tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading