Mitrović se vraća za tri sedmice!

Autor:

Sport

15.01.2020

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzdah olakšanja u Fulamu, ali i u stručnom štabu fudbalske reprezentacije Srbije. Prvi napadač "orlova" Aleksandar Mitrović brzo će biti spreman za takmičarske napore, iako prve prognoze posle duela sa Hal sitijem nisu bile obećavajuće.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Mitrović

Tada je najbolji strelac naše selekcije povredio skočni zglob i morao je da izađe iz igre. Trener Fulama Skot Parker uznemirio je ovdašnju javnost rečima da situacija ne deluje dobro. Ipak, sada je situacija mnogo jasnija.

- Bili smo izuzetno nervozni pošto je stadion napustio sa "čizmom" na nozi. Ipak, Mitar je mnogo jak, robustan. Brzo će na teren, za dve ili tri sedmice - poručio je Skot Parker.

Dakle, izvesno je da će se Mitrović vratiti na teren mnogo pre martovskih okršaja u plej-ofu za plasman na Prvenstvo Evrope. "Orlovi" moraju da savladaju Norvešku u Oslu kako bi u Beogradu dobili šansu da se plasiraju na završni turnir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading