(VIDEO) Forma je prolazna, klasa je večna: Mata odveo "đavole" u narednu rundu FA kupa!

Autor:

Sport

15.01.2020

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester junajted se zasluženo plasirao u naredno kolo FA kupa. Ekipa Ole Gunara Solskjera je uspela da slavi protiv Vulverhemptona sa 1:0 u ponovljenoj utakmici FA kupa koja je odigrana na stadionu "Old traford".

RepublikaFoto: Starsport
Radost fudbalera Mančester junajteda

Domaćin je imao šansu preko Džejmsa na startu utakmice, dok su gosti pretili preko Himeneza koji je izbacio pola odbrane Mančestera, ali je i loše šutirao.

Postigli su gosti i gol preko Neta kada je on poništen posle gledanja VAR tehnologije, a na drugoj strani Mata dobro šutira, ali je golman odlično odbranio. Do kraja poluvremena šanse za oba zima, Himenez i Marsijal ih nisu iskoristili.

Junajted daleko bolji u nastavku, bio je konkretniji i nakon jedne greške odbrane Vulvsa je uspeo da dođe do prednosti.

Greška se odnosi na postavljanje u odbrani, Mata koji ne važi za ultra brzog fudbalera se našao sam, pobegao je odbrani i uspeo je da iskoristi pravovremeni pas Marsijala za pobedu domaćina.



Na drugoj strani Ruben Neveš je imao dobar udarac, ali promene rezultata nije bilo, Mančester junajted se plasirao u šesnaestinu finala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading