Zvezda se odrekla još jednog golmana

Autor: Mondo

Sport

03.02.2020

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se Zoran Popović po završetku sezone seli u Bugarsku, Nikola Vasiljević vraćen je Radniku na pozajmicu.

RepublikaFoto: Nebojša Mandić
Vasiljević na golu

Iznenađenje je bilo videvši da će gol Crvene zvezde u nedelju u pripremnoj utakmici sa Celjem (1:1) čuvati Zoran Popović, a ne Nikola Vasiljević. 

Očekivalo se da posle saznanja da je iskusni čuvar mreže potpisao za Levski ulogu prve zamene Milana Borjana dobije 23-godišnjak koji je prošlog leta kao reprezentativac stigao na "Marakanu", međutim, ispostavilo se drugačije. 

Nikola Vasiljević je od ponedeljka ponovo u Radniku iz Surdulice, gde će braniti na pozajmici do kraja sezone, prenosi Mondo.  


Slobodan dan koji je Dejan Stanković dao svojim igračima u ponedeljak, mladi golman iskoristio je da promeni hotel i ponovo se pridruži nekadašnjim saigračima, koji se takođe pripremaju u turskom Beleku.

Radnik je prvi deo sezone završio na 13. mestu Superlige, a drugi deo započinje utakmicom protiv Partizana u Beogradu, 15. februara. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading