Govedarica: Saradnja Zvezde i Grafičara pokazuje rezultate!

Autor:

Sport

03.02.2020

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Grafičara Slobodan Govedarica izjavio je da je razvoj mladih fudbalera Željka Gavrića, Veljka Nikolića i Marka Konatara dokaz koliko je saradnja kluba sa Crvenom zvezdom pravi potez.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Dragan Džajić i Slobodan Govedarica

- Izuzetno mi je drago da vidim Gavrića, Nikolića i Konatara u prvom timu Crvene zvezde. Želim im mnogo sreće i uspeha. Njihov talenat je nesporan, a oni su produkt stručnog i timskog rada pre svega omladinske škole Crvene zvezde, skauta, trenera, koordinatora, direktora, kao i posvećenog i profesionalnog rada trenera i stručnog štaba Grafičara, ali iznad svega dobro postavljene strategije i vizije generalnog direktora kluba Zvezdana Terzića- rekao je Govedarica.

Kako je naveo, jedan od ključnih, strateških, razloga saradnje Zvezde i Grafičara je maksimalno smanjena mogućnost odlazaka igrača iz Omladinske škole Crvene zvezde bez obeštećenja.


- Igrači prolaze kroz dodatni filter u seniorskom fudbalu, pre nego pređu u prvi tim ili krenu drugim putem. U klubu smo ponosni na rad omladinske škole Grafičara. Oformljene su sve selekcije i samo za nekoliko godina rada uspeli smo da izborimo plasman u najviše rangove takmičenja. Upravo Konatar je najbolji primer. U jednom momentu nije bio starter u omladinskoj selekciji Crvene zvezde i dobio je šansu da standardno igra u omladincima Grafičara, pa potom i prvi tim, a sada se izborio za šansu u Zvezda- rekao je Govedarica.

- Kada stvari idu dobro, tada treba biti najoprezniji, uspeh zna da zavara. Trudićemo se da nastavimo sa dobrim radom i budemo još bolji- poručio je Govedarica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading