Prvi put na različitim stranama: Lukaku se poklonio Ibri pred "Derbi dela Madonina"!

Autor:

Sport

04.02.2020

22:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Intera Romelu Lukaku otkrio je da oseća veliko poštovanje prema napadaču Milana Zlatanu Ibrahimovićem pred milanski derbi koji se igra narednog vikenda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Romelu Lukaku

Belgijski fudbaler i Ibrahimović su igrali za Mančester junajteda pre nego što se Šveđanin preselio u Sjedinjene Države, gde je igrao za Los Anđeles Galaksi.

Popularni Ibra se vratio u redove "rosonera" ovog vikenda i čeka ga prvi "Derbi dela Madonina" od povratka, ali i prvi susret sa Lukakuom na drugoj strani.

Od dolaska u Inter Lukaku je postigao 16 golova na 22 utakmice, a pred gradski derbi kaže da ga je Zlatan uvek savetovao kada su zajedno branili boje "crvenih đavola".


- Ibra je šampion, mnogo ga poštujem. U Mančesteru sam mogao da treniram svakog dana sa njim i to je bilo nešto najlepše za mene. Biće lepo igrati protiv njega, on je veliki šampion i profesionalac. Za mene je potpuno normalno što on može tako da igra sa 38 godina. Mnogo radi, uvek mi je davao savete kad smo igrali zajedno. On je na istom nivou kao Ronaldo- naglasio je Lukaku.

Susret između Intera i Milana igra se u nedelju od 20.45 na stadionu "Đuzepe Meaca". Pred taj susret "nerazuri" su na drugom mestu tabele, sa tri boda manje od vodećeg Juventusa, dok je Milan na osmoj poziciji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading