HAOS U REPREZENTACIJI ŠPANIJE: Selektor brani Pikea, Ramos ga napada

Autor:

Sport

03.10.2017

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Španije Hulen Lopetegi rekao je da je Đerar Pike motivisan za nastupe u državnom timu. Pike je nedavno podržao referendum za nezavisnost Katalonije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pike je glavna tema u Španiji

Navijači u Madridu u ponedeljak su zviždali Pikeu na treningu reprezentacije, koja se priprema za poslednje dve utakmice u kvalifikacijama za SP 2018. godine.

Pike je glasao na referendumu o nezavisnosti Katalonije i kritikovao je policijsko nasilje nad biračima, a navijači su u ponedeljak od njega tražili da napusti reprezentaciju. 

- Pikeovo ponašanje u reprezentaciji je uvek bilo veoma dobro - naveo je selektor Španije i dodao da igrači imaju pravo da privatno izražavaju svoje stavove.

Kapiten Španije Serhio Ramos kritikovao je fudbalera Barselone.

- Zašto se uopšte čudi što mu zvižde. Ranije sam mu rekao da nije pametno što se meša u sve to. Svakako da ćemo mu mi dati podršku, ali moram da priznam da me nije iznenadilo ono što se događalo na treningu. Nadam se da će  u budućnosti da postupi pametnije - rekao je Ramos.

Španija će igrati protiv Albanije 6. oktobra u Alikanteu, a tri dana kasnije protiv Izraela na gostujućem terenu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading