Prijović novi napadač Crvene zvezde? Evo konačnog ishoda

Autor: Republika

Sport

09.02.2020

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Prijović u crveno - belom dresu! Ta informacija je juče zaintrigirala sve navijače Crvene Zvezde koji su sa nestrpljenjem očekivali krajnji ishod sastanka čelnika Zvezde i povremenog reprezentativca Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Prijović

Prijović je nedavno stigao u Beograd, kupio je stan na Vračaru, pa su mnogi povezali to sa namerom da zaigra u našem najtrofejnijem klubu. 

Prijović i uprava Crvene zvezde, nakon 3 sata sastanka, nisu uspeli da ugovore saradnju, uprkos dobroj volji obe strane da sednu i pregovaraju. Prijović nije bio zadovoljan ponuđenim uslovima, i razlog odbijanja je izričito finansijske prirode. 

Slobodan igrač

Prijović je slobodan igrač od razlaza sa Al Itihadom iz Saudijske Arabije i sa takvim statusom mogao bi da pojača bilo koji klub, bez obzira na trajanje prelaznog roka. Pre mesec dana grčka štampa ga je najavljivala ponovo u redovima solunskog PAOK, za koji je igrao do odlaska u Aziju, ali na kraju ništa od toga nije bilo. Isto se spekuliše i u Poljskoj, gde je ostavio odličan utisak braneći boje Legije iz Varšave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading