Borjan jedva čeka da podigne pehar kao kapiten: Ja da ne verujem, ne bih bio ovde!

Autor:

Sport

07.02.2020

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde završili su pripreme u Turskoj i utisak je da spremni dočekuju nastavak sezone i duel sa Čukaričkim na Banovom brdu u okviru Linglong Super lige Srbije. Iskusni golman Milan Borjan smatra da je ekipa spremna za najveće izazove i očekuje trofeje.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Borjan

- Veliki posao smo odradili, pripremili se na fizičkom planu za sve ono što nas očekuje. Imali smo pet provera, svaka nam je donela nešto pozitivno i nekako sam sve uvereniji da bi i ova nova era sa Dejanom Stankovićem mogla biti uspešna kao i ona prethodna sa Milojevićem. Mislim da samo treba imati tu želju i veru u sve što radimo. Kao što Mister kaže, treba verovati u sve što je on doneo. Ako verujemo, to će i da se pokaže na terenu. Ja da ne verujem, ne bih bio ovde. Verujem da će Zvezda i ove godine da napravi velike stvar- rekao je Borjan za klupski sajt.

Reprezentativac Kanade je nakon odlaska Marka Marina postao kapiten šampiona Srbije.

– Velika je čast biti kapiten ovako velikog kluba i nositi traku. Nadam se da ću predvoditi tim do duple krune. Bio sam presrećan i to je velika privilegija. Na neki način sam i očekivao tako nešto. Želim i da kao kapiten Crvene zvezde podižem trofeje, to je jedan od razloga zašto mi se nije išlo u inostranstvo. Jedva čekam da sezona počne, da čujem taj navijački huk i da krenemo u odbranu titule. Kako je i Stanković rekao, ulazimo u trku kao da nemamo 11 bodova prednosti. Moramo da potvrdimo klasu i pokažemo zašto smo broj jedan- dodao je Milan Borjan.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading