Betis vodio dva puta protiv Barse, Mesi het-trikom izvukao Katalonce i odneo tri boda iz Andaluzije!

Autor:

Sport

09.02.2020

22:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Barselone gostovali su na stadionu "Benito Viljamarin" u Sevilji ekipi Real Betisa u 23. kolu Primere. Nakon velike borbe uspeli su da slave sa 2:3 (2:2), iako je domaćin u dva navrata imao prednost.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slavlje fudbalera Barselone

Poveli su "Verdiblankosi" u šestom minutu sa kreča, prethodno je lopta u ruku pogodila Lenglea.

Precizan izvođač najstrože kazne bio je Kanales - 1:0.

Ipak, samo tri minuta kasnije, Barsa uzvraća, Mesi je uočio da se De Jong sjajno ubacuje, poslao mu je savršen pas, Holanđaninu nije bilo teško da savlada protivničkog golmana za 1:1.


Ali, Betis stiže do novog vođstva 15ak minuta kasnije, Vidal gubi loptu na sredini terena, jedan od fudbalera domaće ekipe je prosleđuje ka Fekiru, ovaj sa ivice kaznenog prostora sjajno šutira i matira Ter Štegena za 2:1.

Ipak, Katalonci dolaze do novog izjednačenja, nakon centaršuta Mesija iz slobodnjaka lopta dolazi do Busketsa, koji matira Roblesa za 2:2.


Otišlo se sa tim rezultatom na odmor, a prštalo je na sve strane već od starta drugog dela, najpre je u 48. minutu Mesi bio u idealnoj prilici, ali je Robles uspeo da odbrani njegov pokušaj.

U 62. minutu nova šansa za Argentinca, ali ponovo Robles sjajan.

A onda, 72. minut, novi slobodnjak za Mesija i treća asistencija, ovoga puta je pronašao Lenglea, koji trese mrežu Betisa za potpuni preokret na "Viljamarinu" - 3:2!

Samo četiri minuta kasnije domaćin ostaje sa igračem manje nakon neopreznog starta Fekira, koji je tako dobio drugi žuti karton.


Uzvratio je njegov zemljak istom merom na drugoj strani, drugi žuti za Lenglea samo tri minuta kasnije, pa je i Barsa ostala sa desetoricom.

Do kraja nije bilo promene rezultata, pobeda Barse na nezgodnom gostovanju, pobeda će posebno draga biti novom treneru katalonskog sastava Kikeu Setijenu, koji je tako slavio na dobro poznatom mestu, protiv bivšeg kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading