Veliki rivali zaratili oko Martineza: Evo zašto je Real u prednosti nad Barsom!

Autor:

Sport

14.02.2020

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Real Madrid ozbiljno je zainteresovan za napadača Intera Lautara Martineza, javlja španska Marka.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lautaro Martinez

Argentinac je i prošlog leta bio na meti "kraljevskog kluba", ali su čelnici odlučili da ipak dovedu Luku Jovića iz Ajntrahta.

U glavnom gradu Španije razmišljaju o zameni za Karima Benzemu, koji iako igra odlično ove sezone, već ima 33 godine i prirodno je da sledeće sezone neće moći da izdrži igranje na tri fronta, a Real kao i uvek ima ambicije da osvaja trofeje u svakom takmičenju La ligi, Ligi šampiona i Kupu kralja.

Martinez igra fantastično ove sezone, na 28 mečeva postigao je 16 golova, a pored Madriđana za njega se baš kao i prošlog leta interesuje i Barselona. Katalonci imaju problem sa finansijskim fer-plejom tako, tako da ne mogu sebi da priušte dovođenje igrača od 115 miliona evra, koliko iznosi otkupna klauzula Martineza u Interu.


S druge strane Realu taj novac nije problem, tako da će dolazak 22-godišnjeg napadača zavisiti isključivo od igara Luke Jovića. Srpski fudbaler je od letos, od kada je stigao na "Santijago Bernabeu" odigrao 21 utakmicu u svim takmičenjima i postigao samo dva gola. Naravno bila mu je potrebna adaptacija na novu sredinu, ali iako u Realu ističu da zbog toga ne vrše pritisak na njega, jasno je da to nije učinak koji može da raduje.

Pred Jovićem su izuzetno važnih par meseci u karijeri. Ukoliko do kraja sezone uđe u formu i počne da postiže golove, ostaće u ozbiljnim planovima Zinedina Zidana i za sledeću sezonu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading