(VIDEO) Prštalo na Mestalji: Remi Valensije i Atletika, Oblak sačuvao bod Madriđanima!

Autor:

Sport

14.02.2020

22:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Valensije su pred svojim navijačima ugostili madridski Atletiko na otvaranju 24. kola, susret na stadionu "Mestalja" okončan je bez pobednika, rezultatom 2:2 (1:2).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Valensije

Igrao se 15. minut kada su gosti stigli do prednosti, nakon odbitka sa samo par metara u mrežu domaćina loptu smešta Markos Ljorente.



Ipak, Valensija stiže do izjednačenja u 40. minutu, nakon kornera Maksi Gomez šalje loptu pred gol rivala, na pravom mestu našao se Gabrijel Paulista, koji matira Oblaka za 1:1.



Samo tri minuta kasnije, "Kolćonerosi" stižu do nove prednosti, sjajan udarac Tomasa Partija sa ivice kaznenog prostora, Domenek nemoćan - 1:2.



Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, da bi nakon 15ak minuta igre u nastavku "Slepi miševi" stigli do novog poravnanja.

Centaršut Pareha iz slobodnog udarca, pred golom Atletika se najbolje snalazi Kondogbija, koji u padu šutira i trese mrežu Madriđana za 2:2.



Prštalo je do kraja na sve strane, najpre je Tomas propustio priliku da vrati prednost gostima, potom je Domenek u 81. minutu zaustavi0 pokušaj Alvara Morate.



Četiri minuta kasnije ponovo Tomas i opet neprecizan pokušaj veziste Atletika, mogao je Gaja u 90. minutu da "zapali" tribine "Mestalje", ali je Oblak sprečio preokret.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading