Dragica Stanković o debiju sina na klupi Crvene zvezde: Znala sam da će moj Deki pobediti!

Autor: Predrag VUKOVIĆ

Sport

18.02.2020

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Stanković (41) debitovao je na klupi Crvene zvezde pobedom nad Čukaričkim na Banovom brdu (2:0) u 21. kolu Superlige, a mama Dragica je presrećna zbog uspešnog početka trenerske karijere svog sina! Iako se pisalo da bi majka Zvezdinog trenera trebalo da bude na tribinama stadiona na brdu, ona je ipak ostala kod kuće.

RepublikaFoto: Starsport
Počeo pobedom na Banovom brdu... Dejan Stanković

Ispratila je kraj TV ekrana solidnu partiju crveno-belih i s ponosom govorila o Dejanovoj pobedi uprkos velikom pritisku koji je imao kao novopečeni trener.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dinastija..♥️♥️♥️

A post shared by Dejan Stankovic (@dejanstankovic) on Jun 19, 2018 at 11:21am PDT

 

NIJE LUDA ZA FUDBALOM

U razgovoru za Srpski telegraf Dragica Stanković poručila je da joj je majčinski instinkt rekao da će njen sin pobediti na debiju.

- Nisam bila na utakmici, meni i šuraku Milenku Aćimoviću je bio rođendan u subotu. Bila sam kod kuće sa suprugom i mlađim sinom, slavili smo i gledali meč preko TV. Drugačije je sada kada je Dejan trener nego kada je bio fudbaler. Kada vam je dete igrač i to vrlo mlad, onda idete na svaki meč. Ma nismo propustili nijednu utakmicu dok je igrao za Zvezdu. Sećam se, odlazili smo na plac preko nedelje, a vikendom smo dolazili za Beograd da ga gledamo. Ipak, ovo je sad nešto drugo, ovo je Dejanov posao i tako ga i ja doživljavam. Odlučili smo da ćemo ići na derbi - rekla je Dragica Stanković za naš list.

Dejan i te kako ima podršku porodice, samo i mama Dragica u današnje vreme teško dolazi do sina.

- Znam da ako odem na stadion, da će biti milion ljudi oko Dejana, da maltene neću ni moći da mu priđem. Suprug i ja smo skoro prestali da idemo na stadion otkako je otišao u Italiju. Nisam zaluđena fudbalom, ali sam 100 odsto uz sina. Bila sam sigurna da će pobediti na debiju, bio je to, znate, majčinski instinkt, kad znate da će dete da bude uspešno. Nemate dilemu - dodala je ona.

Bar je stigla među prvima da mu čestita na trijumfu.

- Poslali smo mu poruku čestitke, a on nam je odgovorio: "Hvala, Koksi i Lepi". Tako zove mene i mog muža, ne znam zašto, ali smo prihvatili te nadimke - kroz osmeh prepričava majka našeg istaknutog asa.

ZADOVOLJAN EKIPOM

Dodaje, bila je sve vreme u toku oko toga šta se dešava pre utakmice sa Čukaričkim.

- Govorio mi je da je sve dobro, da je vrlo zadovoljan ekipom, radom na pripremama, verovala sam mu da je istina. On ume da bude nervozan, ali takav mu je karakter, jer voli da sve bude pod konac. Mi mu se ne mešamo, naravno, u odluke. Verujem u njega i isto tako očekujem da nastavi sa pobedama u Crvenoj zvezdi. Evropa? Daleko je još, ali i po tom pitanju nemam razloga da sumnjam u sina - zaključila je Dragica.

Deki ne drži mamu za suknju

Sudbina Dejana Stankovića je tako htela, pa je sa nepunih 20 godina otišao da živi u inostranstvo. Tamo je sa suprugom Anom, a kako kaže Dragica, dešava se da Dejan od silnih obaveza nekad i ne stigne da svrati do roditelja.

- Mi smo se dogovorili sa Dejanom i Anom - kad god mogu, nek svrate do nas, nek zovu. Ne pritiskamo ih. Koliko puta je dolazio u Beograd iz Italije, nije stigao da svrati do nas, ali obaveze su ga sprečile. Moj sin je odrastao čovek, ne drži mamu za suknju i ponosna sam na njega što je tako zreo - pojasnila je Dragica.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Gobeljić i Dejan Stanković

SUPERLIGA - 21. KOLO:

Subota

Inđija - TSC 1:1 (0:0)

Čukarički - C. zvezda 0:2 (0:2)

Mladost - Voždovac 2:1 (1:0)

Napredak - Javor 1:1 (0:0)

Mačva - Rad 1:0 (1:0)

Vojvodina - Proleter 1:0 (0:0)

Nedelja

Partizan - Radnik 3:0 (1:0)

Spartak - Radnički 1:1 (1:1)

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading