Dejan Stanković zagrmeo: Treba imati onu stvar da igraš za Zvezdu, ne može momak od 20 godina da vodi celu ekipu, hvala "Delijama"!

Autor:

Sport

22.02.2020

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da je nezadovoljan igrom svojih fudbalera uprkos večerašnjoj pobedi nad Vojvodinom i istakao da ekipa mora još mnogo da radi da bi izgledala kako on želi.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

- Moram da budem realan, moramo dosta da radimo, da popravimo mnogo toga, pre svega da steknemo samopouzdanje. Sa strahom se ne igra fudbal, sa strahom bolje da ga ne igraš - počeo je priču trener šampiona Srbije.

 - Treba imati onu stvar pa izaći na teren pred punom Marakanom i pokazati ko si i šta si. Mnogo stvari mi se nije svidelo iako smo igrali protiv nezgodnog protivnika - rekao je Stanković za televiziju Arena posle utakmice.


- Igraju dosta tvrdo, čvrsto. Bilo je dobrih, ali i mnogo loših stvari. Ne može jedan momak od 20 godina da nosi celu ekipu, mislim na malog Velju (Veljka Nikolića). Čestitam mu na utakmici. Svi ostali treba mnogo, mnogo da rade da bi to izgledalo onako kako ja hoću - istakao je legendarni Deki koji je prvi put vodio ekipu na stadionu "Rajko Mitić".
RepublikaFoto: Starsport
Veljko Nikolić

Stanković je naveo da je zadovoljan jedino navijačima.


- Zadovoljan sam ovim momcima ovde na severu i celom stadionu. Hvala svim Delijama koji su došli i onima koji nisu. Hvala im na podršci. Oni su bili najbolji deo nas večeras - zaključio je Dejan Stanković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading