Transfer bomba u Španiji: Nož u leđa, fudbaler Barselone ide u Madrid!

Autor:

Sport

03.03.2020

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Rakitić se nalazi pred izlaznim vratima Barselone, nakon najslabije sezone od kako je stigao na Kamp Nou.​ Hrvat je pao u drugi plan dolaskom Frenkija de Jonga, čak je i Arturo Vidal postao prvi pik Kikea Setijena, pa je razlaz neminovan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa utakmice Atletiko Madrid - Barselona

Marka piše da se Rakitić "kladi" na Atletiko Madrid, odnosno da priželjkuje ponudu "Jorgandžija".

Nije tajna da on preferira da ostane u Španiji, odakle je njegova supruga Rakel i da su sa porodicom srećni u toj zemlji.

Navodno, Rakitić već gleda kuću u jednom delu Madrida, najveća njegova, ali i želja čitave porodice jeste da ako već moraju da napuste Barselonu, da se presele u prestonicu Španije.

Rakitić će na leto ući u poslednju godinu ugovora, on ne bi imao ništa protiv da ostane do kraja, ali će Barsa iskoristiti poslednju priliku da zaradi od njegovog odlaska.

Cena neće biti previsoka, uostalom, Rakitić ima 32 godine i pred njim je verovatno poslednji veliki transfer u karijeri.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ivan Rakitić (levo)

On se "kladi" na Atletiko, videćemo šta će reći Dijego Simeone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading