(VIDEO) Fenomenalna partija Srbina, Despotović može sve sam!

Autor:

Sport

07.03.2020

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ugovor mu ističe na leto, međutim, nastavi li da rešeta neće biti problem Đorđu Despotoviću da pronađe novi angažman. Srpski napadač sam vodi Orenburg ka opstanku u Premijer ligi Rusije, pošto je bio dvostruki strelac na otvaranju subotnjeg programa 21. kola u kome je tim sa reke Ural savladao Arsenal iz Tule i, bar za trenutak, pobegao iz opasne zone – 2:0.

RepublikaFoto: Starsport
Đorđe Despotović

Povremeni reprezentativac naše zemlje na praktičnom primeru pokazao je da se upornost isplati, pošto je već u 13. minutu visoko pritisnuo odbranu gostiju i naterao golmana Maihaila Lavašova na trapavu reakciju, posle čega mu je samo preostalo da ćušne bubamaru u mrežu...

A u 77. minutu, u prvom napadu Orenburga pošto je posle rezultatske stekao i brojčanu prednost –samo što je zbog dva žuta kartona u razmaku od deset minuta isključen Robert Bauer – Despotović je još jednom bio u glavnoj ulozi, tukao je glavom na centaršut Andreja Maljka i postigao osmi gol u sezoni.

Pre tri dana proslavio je 28. rođendan. Za poklone nikad nije kasno.

Pogotovo što je sam sebe častio, a ujedno obezbedio Orenburgu prvu pobedu posle četiri sušna kola, kao dobru podlogu za završnicu sezone.

Goran Čaušić je igrao 90 minuta za Arsenal iz Tule.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading