Solskjer blista: Privilegija je imati ovakve navijače!

Autor:

Sport

08.03.2020

22:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester junajted slavio je u gradskom derbiju protiv Mančester sitija (2:0), a već po reakciji Olea Gunara Solskjera na kraju meča moglo se videti koliko mu ova pobeda znači.

RepublikaFoto: Starsport
Ole Gunar Solskjer

- Naravno da je fantastično i za navijače i za tim, za ceo klub. Važno je pobediti Siti kod kuće. Nismo to uradili neko vreme i bila je ovo velika utakmica za nas- rekao je Ole Gunar Solskjer.

Menadžer Junajteda je rekao da u ovakvim utakmicama nema mnogo nepoznanica.

- Kada igrate protiv Sitija znate da morate da ih pritisnete. Kada smo imali energije to smo radili veoma dobro. Ali, takođe znaš da će oni igrati veoma duboko, da će imati posed, da će dodavati loptu dok ne dođu do poslednje trećine terena i zato moraš dobrao da se braniš. I to smo dobro uradili. U poslednjih nekoliko mečeva smo pokazali napredak i mislim da smo danas igrali prilično agresivno, u pojedinim momentima smo bili u formaciji 3-4-3 što nije loše kada igraš protiv Sitija. Ali u drugom poluvremenu su se potrudili da budemo u formaciji 5-4-1, ali oni su tim koji je toliko dobar na lopti i uvek je opasan- rekao je Solskjer.

- Uvek znaš da oni mogu da daju gol, imali smo tri šanse da rešimo meč jedan na jedan sa golmanom. Ali, mlad smo tim i napredujemo. Privilegija je biti menadžer tima koji ima ovakve igrače, želju, stav, posvećenost. To je prvi korak. Znam da su sjajni igrači, samo im treba vremena. Napredujemo, ali i dalje smo tek peti na tabeli imamo još posla da stignemo Čelsi i Lester- dodao je Ole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading