Nema fudbala ni u Španiji

Autor:

Sport

12.03.2020

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viša sila zaustavila je fudbal i u Španiji

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prazan stadion

Čekao se današnji sastanak predstavnika klubova prve i druge lige sa čelnicima Fudbalskog saveza, a jedina tema razgovora je bila obustavljanje prvenstva zbog pandemije virusa korona.

Doneta je očekivana odluka: fudbal prestaje da se igra u Španiji na dve nedelje. Naredna dva kola Primere i Segunde se neće igrati. A, posle toga će se videti šta dalje, zavisno od razvoja situacije.

Preporuku da se lige zaustave do daljeg dala je i Vlada Španije na preporuku ministarstva zdravlja. Zato je doneta jedina logična odluka, pošto je Španija izbila na treće mesto u Evropi po brzini kojom se uvećava broj obolelih.

A, da je odlaganje bilo neminovnost govori i informacija iz Madrida, gde su fudbaleri i košarkaši Reala stavljeni u karantin za narednih 15 dana, jer je kod jednog od košarkaša – za sada nije objavljeno ime – otkriven virus korona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading