Španci tvrdili da Ronaldo pomaže zaraženima od koronavirusa, a onda je izašla prava istina

Autor:

Sport

15.03.2020

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalska fudbalska zvezda i igrač Juventusa Kristijano Ronaldo odlučio je svoje hotele u Portugalu da prenameni u bolnice gde bi se lečili oboleli od koronavirusa, preneli su španski mediji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Ronaldo ima luksuzne hotele u Lisabonu i Madeiri, za koje su Španci tvrdili da će od sledeće nedelje postati bolnice za zaražene virusom COVID-19.

- Smeštaj će svima biti besplatan, a Ronaldo će da pokrije i sve troškove lečenja, plate lekarima, medicinskim sestrama i ostalom osoblju - pisalo je u tekstu. 

Ipak, čini se da od toga za sada ipak nema ništa. Brojni izvori preneli su kako do te odluke još nije došlo, a da iako Ronaldo verovatno razmišlja o ovome, ne može se sa sigurnošću potvrditi najava španskih medija.


Sam Portugalac nedavno se obratio putem Instagrama. 

- Svet prolazi kroz teško razdoblje koje iziskuje brigu i pažnju svih nas. Danas ne pišem kao fudbaler, nego kao sin, otac i ljudsko biće koje je zabrinuto zbog onog što se događa i što deluje na ceo svet. Vrlo je važno da pratimo savete Svetske zdravstvene organizacije i predstavnika vlasti o tome kako se boriti s aktuelnom situacijom. Zaštita ljudskih života mora da bude iznad svih ostalih interesa. Moje misli su sa onima koji su izgubili bliske osobe, a saosećam i sa onima koji se bore s virusom, kao što je moj saigrač Danijele Rugani. Pružam podršku istinskim profesionalcima koji se brinu za zdravlje drugih i tako rizikuju živote - napisao je Ronaldo na svom Instagram profilu.

Ronaldo je trenutno u samoizolaciji na rodnoj Madeiri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading