"Vozio sam Ronalda na "big mek" jer je hteo da se ugoji"

Autor:

Sport

15.03.2020

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalac Kristijano Ronaldo već dugo godina slovi za jednog od najvećih radnika i fanatika u svetu fudbala, a njegove partije i sa punih 35 godina svedoče o tome.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Međutim, pre petnaestak godina, kada je još stasavao na prelasku iz Sportinga u Mančester junajted, gde je igrao sa Vejnom Runijem, pokušavao je da na svojih 185 centimetara visine nabaci i malo kilaže.

- Tek što sam stigao u Junajted išao sam sa Kristijanom na treninge i utakmice. Pokušavao je da nabaci kilažu jer je bio vrlo mršav i tanak. Sećam se da sam jedne večeri pre utakmice stao u Mekdonaldsu. Vozio sam auto i morao sam da prođem kroz drajv in da bih mu kupio Big Mek - priseća se Runi u razgovoru za Tajms.

- Danas imate Ronalda koji izgleda kao milion dolara, dok ja nikad nisam imao najbolje telo, ali i dalje mogu da igram 90 minuta. Mogu da treniram svakog dana i nemam fizičkih boljki. Kada budem imao, prestaću - jasan je 34-godišnji Runi.

Ronaldo danas igra u Juventusu gde je u tekućoj sezoni postigao 25 golova na 32 utakmice i ima još četiri asistencije.

Ronaldo i Runi zajedno su igrali do 2009. godine kada je Portugalac prešao u Real Madrid i tamo postao jedan od najboljih fudbalera u istoriji ovog sporta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading