Loše vesti: Valensija priznala pet slučajeva koronavirusa u svojoj ekipi

Autor:

Sport

15.03.2020

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španska Valensija saopštila je danas da u njenom klubu ima čak pet osoba koje su pozitivne na koronavirus.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Igrači Valensije

Već je jutros defanzivac ove ekipe Ezekijel Garaj saopštio preko društvenih mreža kako je pozitivan na pomenuti virus, a sada su iz tabora otkrili kako su kod njih zaražena još četvorica.

Španski mediji prenose kako su od igrača pozivini još Eliakim Mangala i Hose Gaja i da su preostala dvojica ili članovi stručnog štaba ili neki drugi zaposleni u klubu.

Valensija je poslednji meč igrala protiv Atalante u Ligi šampiona i to bez prisustva publike. Na tom susretu je 90 minuta odigrao Gaja dok je Mangala igrao samo prvi meč na San Siru a u drugom je bio povređen.

Sinoć je španska vlada uvela rigorozne mere za svoje građane kako bi se zaustavilo širenje koronavirusa. Ova zemlja iz dana u dan beleži sve više slučajeva ove zaraze, a iz dana u dan raste i broj umrlih.

Obzirom da ima pet zaraženih članova kluba, Valensija je u ovom trenutku verovatno na drugoj poziciji u Evropi odmah iza Sampdorije koja već u ovo momentu ima sedam zaraženih igrača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading