Bleki: Pohapsili bi nas sve da izađemo iz kuće!

Autor:

Sport

20.03.2020

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijski čas u Srbiji tek je zaživeo u sredu uveče, dok je u Italiji, koja je posle Kine najviše pogođena pandemijom, to postala svakodnevica.

Nikola Milenković

Drakonske mere posebno se odnose na sve koji mogu da obole jer su bili u kontaktu sa onima koji su pozitivni na testu na KOVID-19. O tome svedoči i srpski defanzivac Nikola Milenković (22), koji je u karantinu, kao i ostali fudbaleri Fjorentine nakon što je utvrđeno da su naš Dušan Vlahović i ostali njegovi saigrači Herman Pecelja i Patrik Kutrone, te fizioterapeut Stefano Dajineli oboleli od korone.

- Policija je svuda po gradu, ne da nikome da izađe iz kuće. Mi iz Fjorentine smo na listi potencijalnih koji bi mogli da imaju koronavirus, tako da ne smemo nikako da izađemo iz kuće. Kada bismo izašli, mogli bi bukvalno da nas uhapse. Vlada Italije je uvela rigorozne mere da svi moramo da budemo kod kuće minimalno 14 dana. Svi smo bili u kontaktu i to je bio problem - poručio je Džigi za Sportklub, a onda objasnio kako su u klubu saznali da pojedinci imaju koronu i kako su se potom izolovali:

Milenković: Policija je svuda po gradu, svi moramo da budemo kod kuće minimalno 14 dana

- Nismo bili zajedno, momci koji su imali simptome odradili su testove i tako su saznali da imaju virus. Nas ostale su obavestili na Vocap grupi. Potom smo imali veliku nabavku pre nego što smo otišli u karantin. Sada vlasnik supermarketa donosi svim igračima ono što je potrebno - dodao je Milenković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading