Bleki iz Firence: U Partizanu sam ostvario svoje snove

Autor:

Sport

01.04.2020

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Milenković, reprezentativac Srbije i defanzivac Fiorentine, dao je intervju sadašnjoj portparolki Partizana Biljani Obradović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Milenković

Popularni Bleki je pričao o životu u Firenci, situaciji sa koronavirusom, ali i vremenu provedenom u Humskoj.

- Svi moji snovi su bili vezani za Partizan, u kome sam ih ostvario. Imali smo svi zajedno tu neverovatnu sezonu u kojoj smo nadoknadili zaostatak. Mislim da će se svi stalno sećati te sezone, osvojili smo duplu krunu, dao sam gol u derbiju, igrao pred Partizanovim navijačima na JNA, od čega nema ništa lepše - rekao je Milenković.

Priznao je i šta mu se sviđa u Italiji.

- Ono što mi se najviše sviđa, to je sigurno fudbal. Zbog toga sam i došao ovde. Igram u jednoj od najjačih liga na svetu, što je san svakog dečaka kada počne da trenira fudbal. Sviđa mi se i njihov stil života, bukvalno život bez stresa, nema nikad nerešivih problema, sve probleme rešavaju u hodu. Minimalna doza stresa u njihovim životima. Takođe ono što mi se sviđa je njihova hrana koja je veoma izvrsna. Nije mi bilo potrebno puno vremena da se naviknem i da je zavolim.

- Takođe, ono što mi se sviđa u Firenci je što svaki kutak grada bukvalno odiše istorijom, grad sa dosta muzeja, grad sa puno mostova, stvarno jedan prelep grad kao i cela Italija.

O situaciji sa koronom, Milenković je rekao:

- Moramo da budemo svesni onoga što nam se dešava, ako hoćemo da izbegnemo scenario Italije, nažalost. Moramo biti odgovorni prema sebi i drugima, našim najbližima... Ostati kod kuće. Voleo bih ljudima da poručim da ne izgube nijedan dan, a da ne nauče nešto novo, da čitaju, da istražuju, da rade na sebi, jer će se tako sigurno osećati lepše. Želim im da provode što više vremena sa porodicom, sa najbližima, to je najlepše provedeno vreme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading