Rasprodaja u Barsi - čak devetorica na izlaznim vratima

Autor:

Sport

15.04.2020

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Barseloni ne odustaju od plana, dovesti Nejmara i Lautara Martineza. Za to će biti potrebno oko 250 miliona evra, ali Bertomeu veruje da je moguće.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Igrači Barse

Današnji "AS" piše da u Barsi veruju da mogu da rasprodaju prekobrojne, njih je devetorica, i da će klub moći da dobije potreban novac za transfere.

Povređeni Dembele bi koštao nešto manje od 60 miliona, plaćen je 140, tačnije toliko bi bilo da je aktivirao bonuse, pa iako Kike Setijen veruje da mu ponovo treba pružiti šansu i četvrtu godinu, u klubu razmišljaju drugačije. Ali, ni po ovoj ceni ga neće biti lako prodati, mada Bajern razmišlja.


Kutinjo ima sličnu cenu, tu bi gubitak bio još veći, klubovi iz Engleske, pre svih Čelsi i Arsenal bi platili 50-tak miliona za Brazilca koji je koštao 160.

Rakitić koji je za sebe izjavio da nije džak krompira i da će sam odlučivati o svojoj sudbini po Barsi vredi 20 miliona, a Vidal duplo manje, on bi mogao na kraju da bude uključen u transfer Lautara Martineza.

Semedo je skuplji, 32 miliona, Barsa bi žrtvovala desnog beka, za koga ima interesovanja, iz Engleske, ali pre svega od PSŽ koji traži zamenu za Menijea. Nije zadovoljio ni Žunior Firpo, mogao bi da ode za 20-tak miliona, levi bek je doveden uz mnogo očekivanja, ali teško da može da bude naslednik Albe. Umtiti je prekobrojan, tražili su za njega 60 miliona, sada mu je cena prepolovljena, Todiboa će Šalke otkupiti za desetak, a toliko vredi i Brajtvajt koji je doveden kao zamena za povređenog Suareza.


Sve ukupno, 250 miliona, nije nerealno, jer ovo su znatno manje cene od onoga koliko su igrači vredeli, pa bi neki mogli da se okoriste. Jasno, Barsa će morati da popuni pozicije na levom i desnom beku kao i da dovede štopera, ali to će biti jeftiniji igrači, ili eventualno fudbaleri iz drugog tima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading