Moćna poruka Dekija Stankovića: Miha ima čelični karakter, MOJ ĆALE JE NESALOMIV!

Autor: Kurir, Republika

Sport

17.04.2020

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković otkrio je kako se snalazi u izolaciji, a dotakao se i borbe svog kuma Siniše Mihajlovića sa leukemijom.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

* Kako provodite vreme sa sinovima svih ovih dana? Čini se da dugo niste imali ovoliko slobodnog vremena, baš kao i svi mi.

- Čovek uvek ima šta da radi, meni nikad nije dosadno jer imam različita interesovanja. Sa sinovima uglavnom vodim muške razgovore, i to kad svi završimo s dnevnim obavezama. Imamo mnogo tema, fudbal je, razume se, često glavna. Razumemo se, podržavamo i volimo - počeo je intervju za "Kurir" Dejan Stanković.

* Možete li da razmišljate o sportu u ovo vreme? Šta mislite, kakav će biti fudbal posle koronavirusa?

- Fudbal je moj život, trener sam Crvene zvezde i mnogo vremena u toku dana posvećen sam poslu. Ova pandemija će promeniti svet, a samim tim i fudbal. Koliko i u kojoj meri, teško je i pretpostaviti. Sve strukture u društvu će osetiti posledice, pa i tržište fudbalera - rekao je 41-godišnjak.

*Koliko je teško u ovakvoj situaciji misliti na nastavak Superlige, osvajanje titule, a onda i kvalifikacije za Evropu, kao i prelazni rok?

- Nikome nije lako dok kao država vodimo veliku bitku sa kovidom-19, ali život ne može da stane. Naši igrači treniraju u kućnim uslovima kako bi održali fizičku spremu, a mi u klubu i stručnom štabu svakako pravimo planove i o nastavku sezone i o svemu ostalom. Moramo da budemo spremni za nastavak sezone kad se za to budu stekli uslovi - zaključio je šef stručnog štaba prvaka Srbije.

* Čujete li se s kumom Sinišom Mihajlovićem? Kako je on sada? Iz Italije dolaze pozitivne vesti o njegovom zdravstvenom stanju.

RepublikaFoto: Estok
Dejan Stanković i Siniša Mihajlović

- Miha je uvek bio veliki borac i pobednik. U stalnom smo kontaktu, neizmerno me raduje da oporavak teče u pravom smeru i da je praktično na putu da pobedi ovu tešku bolest. Pokazao je svu snagu i čelični karakter. Ćale je nesalomiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading