Ni Ronaldo ni Mesi: Murinjo - znao sam da boljeg u životu neću videti!

Autor:

Sport

27.04.2020

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalski trener Žoze Murinjo izuzetno ceni Lionela Mesija i zemljaka Kristijana Ronalda, ali smatra da je jedan drugi fudbaler najbolji koga je ikad gledao.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Murinjo smatra da je najbolji fudbaler svih vremena Brazilac Ronaldo Nazario da Lima, ili kako ga sada nazivaju "pravi Ronaldo".

– To što su u fudbalu uradili Mesi i Kristijano Ronaldo je neverovatno, već 15 godina "vuku" jedan drugog ka još većim visinama i pomeraju granice. Ali, ako govorimo samo o talentu i fudbalskim mogućnostima, Brazilac Ronaldo je tu bez premca. Dok sam bio u Barseloni uz Bobija Robsona, već tada mi je bilo jasno da boljeg fudbalera neću videti u životu, a i dalje isto mislim- rekao je trener Totenhema.

"Posebnom" je jasno da brazilski Ronaldo nije uspeo da se do kraja iskaže, a zna i zašto je tako.

– Njemu su povrede upropastile karijeru neslućenih razmera. Čak ni ta činjenica ne može da porekne da je njegov fudbalski talenat takav da se u dogledno vreme neće pojaviti niko sličan - rekao je Murinjo o legendarnom "Zubi".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading