Ronaldo i Ronaldinjo odgovorili na "večito" pitanje: Ko je bolji, Mesi ili Ronaldo?

Autor:

Sport

25.04.2020

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U debatu su se uključili i legnedarni Brazilci, Ronaldinjo i Ronaldo. Zaključak je da odlučuju ukusi, ali su obojica izabrala istog kao nešto boljeg.

Ronaldo i Ronaldinjo

Ronaldinjo, koji je sa Mesijem igrao u Barseloni, je priznao da nije proveo dovoljno vremena sa omalenim Argentincem u ekipi i da bi voleo da je nastavio da igra sa njim.

Danas 40-godišnji Ronaldinjo, svojevremeno osvajač Zlatne lopte, je na pitanje ko je bolji odgovorio na sledeći način:

 - Mesi. Voleo bih da smo nastavili da igramo zajedno. Nisam imao dovoljno vremena sa njim, bio je jako mlad. Voleo bih da izađem na teren sa njim barem još jedan put. On je najbolji u istoriji, bez sumnje. Niko nije uradio ono što je Mesi uradio. Drugi (Ronaldo) je kompletan, ima sve. Ali ima i Mesi, to je pitanje ukusa i ja preferiram Lea.

Ronaldo je nedavno "branio" Kristijana u raspravama o "pravom Ronaldu". Ipak, i on veruje da je Mesi kompletniji.

 - Mesi nije sa ovog sveta. Takav je i Kristijano, ali vidim Lea kao kompletnijeg igrača. On je sjajan. Sviđa mi se puno više od bilo kog drugog igrača. Sve što radi je spektakularno - izjavio je Ronaldo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading