Marko Pantelić donirao krvnu plazmu: Ljudi, istrajte!

Autor:

Sport

28.04.2020

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Marko Pantelić donirao je krvnu plazmu, što je i najavio posle izlečenja od koronavirusa.

RepublikaFoto: Starsport Marko Pantelić

Pantelić je bio zaražen koronavirusom početkom marta.

Posle izlečenja i 21 dana, stekli su se uslovi da Pantelić donira krvnu plazmu. Pantelić će na ovaj način pomagati koliko god može, rekao je u izjavi za "RTS".

- Lep je osećaj kad pomažeš nekog drugog, tačnije pacijentu koji je oboleo i kad time možemo da olakšamo posao medicinskoj službi. Ono što kažem, to uvek i ispunim. Dokle god bude bilo potrebno, tu sam na raspolaganju Institutu i da se pomogne medicinarima u borbi protiv COVID-a. Nadam se da ih bar neće biti još dugo i da će se naša zemlja izboriti. Ako je neko od početka u karantinu to sam ja, znam da nije lako, da već predstavlja i psihološku barijeru i dolazimo u situaciju da jedva čekamo kraj- rekao je proslavljeni fudbaler.

Pantelić je pozvao na strpljenje i jedinstvo.

- Ne vidim razlog da sad pred kraj pokvarimo sve što smo radili prethodnih mesec i po - dva. Treba nam strpljenje još jedan vikend sa porodicom, svi bismo hteli da izađemo da se družimo, ali moramo biti odgovorni prema društvu u kom živimo- izjavio je Pantelić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading