Legendarni nemački golman pobedio koronu!

Autor:

Sport

28.04.2020

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši nemački golman Jens Leman jedna je od osoba koje su preležale koronavirus.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/SPORT1
Jens Leman

On je u razgovoru za "Bild" ispričao svoje iskustvo sa virusom koji je paralisao planetu.

- Sredinom marta sam konstantno kašljao i imao blago povišenu temperaturu. To je trajalo dan i po, pa sam morao u karantin. Posle dve nedelje, proglašen sam zdravim - pričao je Jens Leman i dodao:

- Bilo je podnošljivije nego neki od gripova koje sam imao. Ali, naravno da ljudi koji su rizičkog zdravstvenog stanja moraju da budu oprezni. Ovo će, takođe, mnogima pomoći da žive zdravije nego do sada - istakao je legendarni golman.

Bundesliga će biti prvo takmičenje koje će se nastaviti u Evropi. Novi start zakazan je za 9. maj.

Na tribinama neće biti publike, što Leman ne odobrava, već smatra da bi bez problema 25 odsto stadiona moglo da bude popunjeno.

- Ako bi bila popunjena svaka četvrta stolica, to bi značilo da su gledaoci na bezbednom rastojanju. Nisam još čuo neki smislen argument protiv tog predloga. Svako ko bi ovo prekršio bio bi momentalno izbačen sa stadiona i dobio zabranu dolaska na utakmice - predložio i zaključio je Nemac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading