O Ibrahimoviću sve najgore

Autor:

Sport

30.04.2020

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlatan Ibrahimović napustio je MLS ligu krajem 2019. godine, a o njemu se tamo još uvek priča.

Zlatan Ibrahimović

Švedski napadač imao je dve izuzetne sezone u dresu LA Galaksija, ali očigledno da nije ostavio utisak na bivše saigrače i da je bio veoma bahat u odnosu s njima.

Nedavno je Žoao Pedro govorio kako je Zlatan imao bahat odnos sa saigračima, a novi igrač američkog tima Emiliano Insua je kroz razgovor s njima saznao da Ibra nije bio baš omiljen u svlačionici.

 - Rekli su mi da nije bio baš najbolji saigrač i da je zato otišao. Kao fudbaler je jako dobar, ali kako su mi rekli, prema saigračima je bio baš loš - rekao je Insua za jedan argentinski radio i dodao:

 - Ja ga ne poznajem, ali znam da je čudan. Kada sam stigao u Galaksi, saigrači su mi ispričali neke određene stvari koje su poprilično škakljive i privatne. Ne bi bilo u redu da pričam o nekom koga ne poznajem i s kim se nikad nisam družio - istakao je Insua.

Ibrahimović je postigao 52 gola u 56 nastupa za LA Galaksi, a za sebe smatra da je najbolji igrač u istoriji MLS-a.

 - Radio sam neverovatne i perfektne stvari. Ne šalim se, smatram se najboljim fudbalerom u istoriji MLS-a. Na ovakav način mogu da igram gde god hoću, lagano - rekao je Ibrahimović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading