"Ibra je veliki šampion, Firenca je moja druga kuća"

Autor:

Sport

30.04.2020

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je već najavljeno, čim počne fudbal u Italiji, prvo što će čelnici Fiorentine da urade je potpisivanje novog petogodišnjeg ugovora sa srpskim napadačem Dušanom Vlahovićem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Vlahović

Mladi centarfor je rekao da je najvažniji gol u dosadašnjoj karijeri, postigao protiv Intera u sudijskoj nadokandi vremena.

 - Neki su poredili moj gol Interu sa onim koji je postigao Bejl na San Siru. Ali da bih dostigao nivo Bejla moram još mnogo da radim - izjavio je Vlahović.

Najdraži gol u dresu Partizana, po sopstevnom priznanju je onaj protiv Javora u finalu Kupa Srbije kada je imao samo 16 godina. Srpski centarfor je ispričao i da mu se ostvario san da igra protiv svog idola Zlatana Ibrahimovića i da mu je Ibra poklonio dres na kraju meča Milan - Fjorentina.

 - Tražio sam mu dres i on mi ga je dao u stilu velikog šampiona - prepričao je Vlahović.

Bivši igrač Partizana je ponovio da želi da ostane dugo i da ostavi upečatljiv trag u Firenci: 

 - Sve sam više ubeđen u izbor da se na duge staze vežem za Fiorentinu, ona je moja druga kuća. Ovde su me prihvatili i tretiraju me kao da sam im sin. Moj san je da ostavim trag u Firenci, i zašto da ne, da osvojim nešto važno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading