Nemačka treća liga NAJLUĐA U EVROPI!

Autor:

Sport

11.06.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najluđi šampionat Evrope igra se u Nemačkoj i to u trećem rangu takmičenja! Posle nepotpunog 31. kola (mečevi odigrani kasno sinoć) razlika između prvoplasiranog Duizburga i Mepena, koji se nalazi na 10. poziciji, iznosi svega pet bodova, a Irdingen na 11. mestu ima sedam bodova manje. Kako se u šampionatu takmiči 20 klubova, jasno je da će se više od pola lige boriti za ulazak u viši rang - popularnu Cvajtu.

Jurišaju na viši rang... Fudbaleri Hazne i Manhajma

Vredi napomenuti da se u ovom rangu takmičenja nalazi nekoliko velikana nemačkog fudbala.

Minhen 1860, Kajzerslautern i Ajntraht iz Braunšvajga bili su šampioni Nemačke, a Magdeburg je kao deo tadašnje Istočne Nemačke 1974. godine osvojio Kup pobednika kupova.

Pored lidera Duizburga, tu su i Hanza iz Rostoka i slavni Karl Cajs iz Jene, koji je čak tri puta bio prvak Istočne Nemačke.

Ništa manje nije zanimljivo u borbi za opstanak

Karl Cajs i Grosapah su otpisani, dok će se velika bitka voditi između timova koji se nalaze od 12. do 18. mesta. U niži rang ispadaju četiri poslednje plasirane ekipe.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading