"Želim da se vratim u Partizan, nisam vređao Sadika"

Autor: Mocart Sport/Republika

Sport

15.06.2020

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana na pozajmici u subotičkom Spartaku Nemanja Nikolić ne skriva želju da se uskoro vrati u Humsku i konkuriše za najbolji tim.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Nikolić

On je pre desetak dana postigao dva gola protiv crno-belih i bio glavni krivac za njihov poraz od 3:2 u 28. kolu Linglong Superlige Srbije.

 - Prema ugovoru, dužan sam da se 30. juna obratim ljudima iz Partizana. Ukoliko računaju na mene, u obavezi sam da se nekoliko dana kasnije pojavim i na prozivci. Zaista ne znam da li postoji mogućnost da se vratim, moje je da igrama i golovima pokažem kako mogu da računaju na mene. Inače, velika mi je želja da sa Partizanom osvojim titulu - poručio je Nikolić i dodao:

 - Posle trijumfa nad večitim rivalom u polufinalu, verujem da je Kup apsolviran, a naredna sezona mora da predstavlja juriš na šampionsku krunu, bio tu ja ili ne - rekao je napadač za "Mozzartsport".

Posle sjajne partije protiv Partizana, Nikoliću je lično čestitao i sam trener "parnog valjka" koji ga je poslao na pozajmicu, Savo Milošević.

 - Nisam se posle te utakmice čuo sa crno-belima, bili su okrenuti kupu, veliki ulog je bio na talonu i nisam hteo da smetam. Uvek sam imao fer odnos sa direktorskim tandemom Vazura-Iliev, a posle susreta su mi čestitali i Savo Milošević, rečima 'svaka čast' i svi njegovi pomoćnici. Dobio sam komplimente i iz Partizanove svlačionice. Verujem da im je prijalo da vide svog igrača u drugom klubu, na koga bi, eventualno, mogli da računaju.

Pojasnio je i navodnu izjavu u kazahstanskim medijima, da je bolji igrač od prvog napadača Partizana Umara Sadika.

 - Osećam potrebu da pojasnim izjavu koja se pre nekoliko dana pojavila u Kazahstanskim, a preneli su je naši mediji. Ispalo je da sam rekao kako sam bolji od Sadika, a to nisam izgovorio. Novinar koji me je kontaktirao kasnije se izvinjavao - rekao je Nikolić i nastavio:

 - Nemam pravo o tome da sudim, samo sam izneo statistički podatak da je moj odnos golova i minuta bolji od napadača koje Partizan ima pod ugovorom. Ništa više. Bilo bi nekorektno da kažem da sam bolji špic od Sadika. Hajmo ovako: on je u Partizanu, ja u Spartaku; on igra i rešava mečeve Lige Evrope, ja to takmičenje nisam ni osetio. Dakle, sve je jasno. Isto tako, preneto je kako sam kazao da su u Partizanu pogrešili što smo se rastali, iako ni to nikad nisam izgovorio - zaključio je Nikolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading